جمعه 14 ارديبهشت 1403 | Friday 3 May 2024

ترس از ابتلا با مراجعه به مراکز درمانی، مراجعه به مطب‌ها و ماندن در منزل و خود درمانی برخی از دلایل این مساله است. به همین دلیل تنها زمانی که بدحال شده و علایم شدیدی مانند افت شدید اکسیژن، تب بالا و تنگی نفس دارند به بیمارستان مراجعه می‌کنند.

ایرنا به نقل از پایگاه خبری ساینس‌دیلی، نوشت: محققان دانشگاه تگزاس با آزمایش روی موش‌های مبتلا به ام‌اس دریافتند کاهش میزان نوعی پروتئین که در کبد تولید می‌شود، به طور قابل توجهی مانع بروز علائم بیماری شده و بهبود موش‌های مبتلا به این بیماری را تسریع می‌کند.

به گفته محققان به نظر می‌رسد وجود برخی نقص‌های ایمونولوژیکی ممکن است تفاوت بین ابتلای شدید و خفیف به کووید-۱۹ را بیان کند. این تفاوت ممکن است ناشی از واکنش سیستم ایمنی ذاتی باستانی تکاملی بدن ما به کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ (SARS-CoV-۲) ویروسی که باعث این بیماری می‌شود، باشد.

مشکلات ادراری، درد پهلو یا نشانه‌هایی همچون سکسکه، ورم پلک، ریزش مو و درد پا که اخیرا از کشور‌های مختلف گزارش شده است، در هیچ کدام از موارد به صورت تک علامت بروز نکرده‌اند و در کنار علائم اصلی فرد را درگیر کرده‌اند.

برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا هنگام شست و شوی لباس‌ها در ماشین لباسشویی لزومی به استفاده از مواد ضدعفونی کننده الکلی وجود ندارد.

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که با یک آزمایش ساده خون می‌توان متوجه شد که وضعیت کدام بیمار مبتلا به کووید-۱۹ وخیم‌تر شده یا جان خود را از دست می‌دهد.
به گزارش دیارجنوب، دکتر «خوان رایز» استادیار دانشکده پزشکی و علوم بهداشتی دانشگاه «جرج واشنگتن» در آمریکا گفت: زمانی که برای اولین بار درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را آغاز کردیم، مشاهده کردیم که وضعیت آنها بهتر یا بدتر می شود اما علت آن را نمی دانستیم.
وی افزود: برخی مطالعات اولیه که در چین انجام شده بودند، نشان می دهند که نشانگرهای زیستی خاصی با پیامدهای بد این بیماری همراه هستند. ما تمایل داشتیم که مشاهده کنیم آیا چنین موردی درخصوص بیماران مبتلا به کرونا در آمریکا نیز صدق می کند.

azemayesh khon kovid
رایز و همکارانش در این مطالعه حدود ۳۰۰ بیمار مبتلا به کرونا را که در فاصله زمانی میان ۱۲ مارچ تا ۹ مه ۲۰۲۰ در بیمارستان جرج واشنگتن بستری شده بودند، مورد ارزیابی قرار دادند.
آنها متوجه شدند که از این تعداد بیمار، ۲۰۰ نفر آنها از تمام زیست نشانگرهای مورد مطالعه به نام های IL-۶, D-dimer, CRP, LDH و ferritin برخوردار بودند. سطوح بالاتر این نشانگرها با التهاب و اختلالات خون ریزی و افزایش خطر بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان و نیاز به حمایت با دستگاه کمک تنفسی ارتباط داشت.
دکتر «شانت آیانیان» استادیار دانشکده پزشکی و علوم بهداشتی دانشگاه جرج واشنگتن و نویسنده این مطالعه گفت: امیدواریم که این زیست نشانگرها به پزشکان در تعیین میزان تهاجمی که لازم است برای درمان بیماران بکار گیرند و دیگر اینکه آیا بیمار باید مرخص شود یا خیر و نحوه نظارت بر بیمارانی که به خانه می روند و نیز سایر تصمیمات بالینی کمک کند.
این محققان گفتند: در حال حاضر پزشکان خطر وخیم تر شدن کووید-۱۹ و یا کشنده بودن این وضعیت را از روی سن و وضعیت های پزشکی بیمار تعیین می کنند اما این آزمایش ساده خون به پزشکان در تصمیم گیری های بالینی کمک می کند.
این مطالعه در مجله Future Medicine منتشر شده است./تابناک

به علت وجود ویروس‌های زیادی که به هنگام استفاده روی ماسک قرار می‌گیرند، بهتر است بعد از استفاده از ماسک حتما آن را دور بیندازیم.

گسترش این بیماری بستگی به جمعیت حشرات ناقل، شدت و مسیر باد‌های غالب فصلی دارد که موجب انتقال حشرات به سایر مناطق می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: متاسفانه میانگین سنی افرادی که ناشی از بیماری کرونا در استان فوت شدند ۷۲ سال بوده و ۸۸.۹ درصد از کل موارد مرگ و میر، سنی بیش از ۵۰ سال داشتند.

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، برخی از مسکن‌ها نباید برای درد مزمن تجویز شوند، زیرا ممکن است آسیب های بیشتری به همراه داشته باشند.

قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان این‌که هیچ داروی مؤثری برای کرونا وجود ندارد، توضیحاتی درباره ادعای تأثیر "نیش زنبور" بر درمان بیماری کرونا ارائه کرد.

استان بوشهر

Template Design:Dima Group