يكشنبه 16 ارديبهشت 1403 | Sunday 5 May 2024

کارشناس امور کشاورزی استان بوشهر گفت: آفت چوب‌خوار یکی از مهمترین آفت‌ها در نخلستان‌های استان بوشهر است و خسارت‌های گسترده‌ای به نخل وارد می‌کند و به تنه، ریشه و تاج درخت می‌رسد.

به گزارش دیارجنوب ، عبدالرحیم خادمی کارشناس امور کشاورزی استان بوشهر در حاشیه کارگاه آفات و بیماری‌های نخیلات در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: نخیلات استان بوشهر در معرض تهدیدهای مختلف و متنوعی هستند که باید با اصول مناسب با آنها مقابله کرد.

وی با بیان اینکه آفت چوب‌خوار یکی از مهمترین آفت‌ها در نخلستان‌های استان بوشهر است، افزود: آفت چوب‌خوار خسارت‌های گسترده‌ای به نخل وارد می‌کند و به تنه، ریشه و تاج درخت می‌رسد.

خادمی بیان کرد: این خسارت‌ها باعث می‌شود تا میوه خرما از نظر کیفیت و کمیت افت کرده و در بازار خرما، مشتری‌پسندی لازم را نداشته باشد.وی با اشاره به آلوده‌ شدن پاجوش‌های نخیلات به آفت چوبخوار خرما ابراز داشت: این آفت موجب بروز برخی بیماری‌های قارچی در تنه نخیلات شده و همین امر خسارت را دوچندان کرده است.

ضرورت برگزاری ماهانه کارگاه آفات و بیماری نخیلات
هدی درگاهی سرپرست جهاد کشاورزی بخش آبپخش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مورد جلسه کارگاه آفات و بیماریهای نخیلات و راه‌های مبارزه با آنها اظهار کرد: با وجودی اینکه بخش آبپخش دارای یک میلیون و ۲۰۰ اصل نخل است پس می‌طلبد که چنین کارگاه‌های را حداقل ماهی یک بار داشته باشیم.

وی افزود: امیدواریم برگزاری این کارگاه‌ها در آموزش، پیشگیری آفات‌ها و بیمارهای نخیلات و کیفیت محصولات خرمای نخلداران بخش آبپخش مثمر ثمر واقع شود.

.

استان بوشهر

Template Design:Dima Group