سه شنبه 18 ارديبهشت 1403 | Tuesday 7 May 2024

بر اساس شواهد علمی، اصولا واکسن‌های کرونا هیچ خاصیت مغناطیسی در بدن ایجاد نمی‌کنند و باقیماندن اجسام روی بدن در مواردی که ادعا می‌شود به علت تزریق واکسن نیست.

محققان یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس، موفق به تولید دارویی برای کنترل بیماری کرونا پیش از واکسیناسیون شدند.

واکسن کرونا برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا و ایجاد محافظت در بدن تزریق می‌شود که باید پس از تزریق، برای بهبودی عوارض آن در بدن اقداماتی صورت گیرد.

رییس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا ضمن تشریح شرایط بیماری کرونا در کشور، تاکید کرد: استعداد بروز پیک‌های بعدی بیماری تا افزایش پوشش واکسیناسیون و عدم گسترش پروتکل‌های بهداشتی همچنان هست، بویژه آنکه هنوز نگرانی درباره واریانت‌های جدید بیماری وجود دارد.

رئیس انجمن تغذیه ایران، سرانه پایین مصرف شیر و لبنیات در کشورمان را نگران کننده دانست.

یک گروه بین‌المللی از پژوهشگران در بررسی جدید خود دریافته‌اند که شاید ترکیب دو دارو بتواند به درمان کووید-۱۹ کمک کند.

فیبروز ریه به مفهوم تشکیل بافت فیبروز در ریه است که با علائم بالینی کوتاهی تنفس، سرفه مزمن، تنگی نفس، خستگی، بی‌اشت‌هایی و کاهش وزن، کاهش توان تأمین اکسیژن بدن، تغییرات کدورتی در عکس رادیوگرافی و تغییرات عملکرد در تست‌های ریوی همراه است.

با آغاز واکسیناسیون علیه کرونا در کشور، سوالات زیادی پیرامون این موضوع وجود دارد اعم از اینکه افراد دارای سابقه کرونا می توانند واکسن تزریق کنند، شرایط تزریق واکسن در مبتلایان فعلی کرونا چیست، آیا امکان ابتلا به بیماری کووید۱۹ بعد از تزریق نوبت اول وجود دارد و …

طبق اعلام مسئولان گمرک ایران، محموله ای حاوی ۱۰۰ هزار دوز واکسن کرونا وارد ایران و در حداقل زمان ترخیص شده است.

معاون کل وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: ایجاد حالت مغناطیسی در بدن پس از تزریق واکسن کرونا مبنای علمی ندارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز به نگهداری واکسن کرونا در مخازن سرد اشاره کرد و گفت: در صورت قطعی مکرر برق واکسن‌های کرونا خراب خواهند شد.

استان بوشهر

Template Design:Dima Group