معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: یک واحد کبابی در بندر دیر که کباب غیربهداشتی تهیه و عرضه میکرد پس از طی مراحل قانونی پلمپ و تعطیل شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان دیر، حسین ناظمیانپور امروز در حاشیه بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ارتقای هر چه بیشتر سطح بهداشت و تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم یک وظیفه است و در این راستا نظارت و پایشهای مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در دستور کار شبکه بهداشت و درمان قرار دارد .
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر افزود: کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان در ادامه روند نظارتی، یک واحد کبابی در بندر دیر را به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و پس از طی مراحل قانونی پلمپ کردند.
وی با بیان اینکه با کسانی که امنیت و سلامت مواد غذایی را به خطر میاندازند بدون اغماض برخورد قانونی میشود گفت: این واحد کبابی علاوه بر مشکلات بهداشتی ، اقدام به افزودن جوششیرین در تهیه مایه کوبیده میکرد که در نمونهبرداری و آزمایشهای انجام شده این تخلف مثبت گزارش شد.
ناظمیانپور افزود: استفاده غیرمجاز از جوش شیرین در تهیه مایه کباب کوبیده در رستورانها و کبابیها ممکن است علاوه بر مشکلاتی که به علت خنثی کردن اسید معده در گوارش و هضم غذا، باعث عدمجذب برخی از فلزات مفید در بدن شود.
وی اضافه کرد: افزایش زمینه جذب فلزات سنگین و سرطانزا و ایجاد اختلال در جذب آهن ، فسفر و کلسیم از دیگر مضرات افزودن جوش شیرین به مایه کباب کوبیده است. شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنند.