سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان از خرید و راهاندازی دستگاه جراحی عمل آب مروارید پیشرفته چشم در این بیمارستان خبر داد.
به گزارش دیارجنوب به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، شهرام جلال پور گفت: به علت شرایط آب و هوایی استان بوشهر بیماریهای چشم بیشتر از سایر مناطق کشور در بین مردم رایج است، لذا نیاز مراجعین و بیماران به اعمال چشمپزشکی بیش از سایر مراکز درمانی در سطح کشور احساس میشود.
وی ارزش ریالی این دستگاه را ۱۶ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: با استقرار این دستگاه در اتاق عمل این بیمارستان امید میرود با انجام اعمال جراحی توسط پزشکان متخصص چشمپزشکی این بیمارستان، بار مالی زیادی از دوش مراجعین و بیماران در مقایسه با انجام این عمل در بخش خصوصی برداشته شود.
جلال پور اظهار داشت: یک دستگاه دستگاه نوار عصب و عضله هم به قیمت یک میلیارد و دویست میلیون ریال در ماه گذشته خریداری و در درمانگاه تخصصی هفده شهریور برازجان راهاندازی شد.
وی ادامه داد: درمانگاه ۱۷ شهریور فاقد دستگاه نوار عصب و عضله بود، بنابراین بیماران برای دریافت خدمات نوارهای عصب و عضله مجبور به مراجعه به بخش خصوصی بودند که با راهاندازی این دستگاه در درمانگاه تخصصی ۱۷ شهریور باعث افزایش سرعت و دقت در تشخیص پزشکان مغز و اعصاب شده و هم از نظر هزینهای، این خدمات با قیمتی بسیار پایینتر از بخشهای خصوصی در اختیار بیماران عزیز قرار میگیرد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد