پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403 | Thursday 16 May 2024

جشنواره نوروزی آشپزی و غذاهای بومی و محلی در قالب جشن فرهنگ و هنر عصر جمعه با حضور100بانوی دیری در کنار ساحل این بندر برگزار شد.

به گزارش ایرنا، در این جشنواره که با استقبال باشکوه مسافران و گردشگران نوروزی روبرو شد، انواع پیش غذا، غذای اصلی و دسر عرضه و به نمایش گذاشته شد.
دبیر اجرایی جشن فرهنگ و هنر شهر دیر گفت: غذاهای محلی ظرفیت لازم برای معرفی شدن در سطح کشور را دارند و این همه تنوع غذایی می تواند در جذب گردشگر موثر باشد.
لقمان بحرانی افزود: در این مسابقه 100بانو تعداد 20نوع غذای محلی آماده و آن را به نمایش گذاشتند که در پایان و با رای داوران به 9 نفر برگزیده جوایز نقدی اهدا شد.
وی گفت: پلیل(حلیم ماهی) ،گمنه ماهی شور، ماهی تنوری ،کشکنه،قلیه ماهی، ماهی شکم پر، ودام، انواع غذای های میگو، دمپخت ماهی، و دسر حلوا سگو ، رنگینک، لگیمات در این مسابقه به نمایش گذاشته شد.
دبیر اجرایی جشن فرهنگ و هنر شهر دیر گفت: از زیبایی این جشنواره پخت همزمان برخی از غذاهای محلی کنار ساحل بود که مورد استقبال و شادمانی مردم بویژه مسافران نوروزی قرار گرفت.
بندردیر (dayyer) در فاصله 200 کیلومتری جنوب استان بوشهر و کنار دریای خلیج همیشه فارس قراردارد.

استان بوشهر

Template Design:Dima Group