يكشنبه 30 ارديبهشت 1403 | Sunday 19 May 2024

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به فعالیت قارچ عامل لکه موجی گوجه فرنگی در مزارع توصیه هایی به کشاورزان برای مراقبت از محصول ارائه کرد.

به گزارش دیارجنوب ، کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به دلیل شرایط بارندگی و ابرناکی هوا و رطوبت نسبی بالای ناشی از بارندگی، فعالیت قارچ عامل لکه موجی گوجه فرنگی (Alternaria spp) در مزرعه این محصول افزایش یافته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: با توجه به تماس دست کارگران در هنگام برداشت محصول، اسپور های قارچ به روی میوه منتقل شده و در هنگان حمل و نقل و بازار رسانی نیز به دلیل پوشش برزنتی روی کامیون و تجمع رطوبت، اسپور ها جوانه زده و روی میوه لکه ایجاد می‌کنند.

وی گفت: به منظور کاهش فعالیت قارچ و جلوگیری از فساد میوه، می‌توان کاغذهای روزنامه یا کاغذهای نازک مخصوص میوه را روی جعبه‌ها گذاشت تا از تجمع رطوبت روی میوه جلوگیری کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: به دلیل زمان کوتاه تا مصرف میوه سمپاشی محصول توصیه نمی‌شود.

.

استان بوشهر

Template Design:Dima Group