جمعه 31 فروردين 1403 | Friday 19 April 2024

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه در چند ماه اخیر سامانه بازرگاه افتتاح و تولیدکنندگان رسمی از طریق این سامانه خرید انجام می‌دهند گفت: این روش تنها راه خرید نهاده‌های دامی خواهد بود و تعاو‌نی‌ها و تشکل‌ها نیز از این طریق خدمات دریافت خواهند کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، احد ظفری با بیان اینکه درباره تنظیم بازار تفکیک وظایف بین جهاد کشاورزی و سازمان صنعت و معدن صورت گرفته است اظهار کرد: در این راستا تامین نهاده‌های دامی به عهده جهاد کشاورزی است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۲۳ هزار تن ذرت و ۴۴ هزار و ۸۰۰ تن کنجاله سویا بین واحد‌های تولیدی توزیع شده است افزود: خوشبختانه کمبود و مشکلی در عرضه نهاده‌های دامی در استان وجود ندارد.

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه به تامین نهاده‌ها با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی اشاره کرد و گفت: این روند تا پایان سال برای تامین نیاز واحد‌های فعال مرغداری ادامه دارد.

وی با بیان اینکه برای ثبت خرید نهاده‌های دامی سامانه «بازرگاه» ایجاد شده است تصریح کرد: در چند ماه اخیر سامانه بازرگاه افتتاح و تولیدکنندگان رسمی از طریق این سامانه خرید انجام می‌دهند.

ظفری ادامه داد: بهره‌بردار براساس مجوز تولید در سامانه «بازرگاه» ثبت نیاز می‌کند و نهاده‌های مورد نیاز توسط سازمان جهاد کشاورزی به بهره‌بردار تعلق خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه مبلغ خرید در این سامانه از طریق شعب بانک کشاورزی در استان پرداخت می‌شود خاطرنشان کرد: محموله خریداری شده از مرکز به مرغدار تحویل داده می‌شود.

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه پیگیر تسهیلات برای خرید نهاده‌های دامی هستیم بیان کرد: یکی از اهداف راه‌اندازی سامانه کوتاه کردن دست دلالان و واسطه‌ها از بازار نهاده‌هاست.

وی با اشاره به اینکه تاکنون برای خرید ۴ هزار تن نهاده در استان در این سامانه ثبت نام کرده‌اند و این آمار روزانه در حال افزایش است افزود: این روش تنها راه خرید نهاده‌های دامی خواهد بود و تعاو‌نی‌ها و تشکل‌ها نیز از این طریق خدمات دریافت خواهند کرد.

استان بوشهر

Template Design:Dima Group