پنجشنبه 9 فروردين 1403 | Thursday 28 March 2024

رئیس پلیس فتا استان بوشهر گفت: بمنظور جلوگیری از دسترسی غیرمجاز افراد سودجو به اکانت کاربران در شبکه‌های اجتماعی، کدهای ارسالی به گوشی خود را تحت هیچ شرایطی به دیگران اعلام یا ارسال نکنید.

به گزارش دیارجنوب به نقل از پایگاه اطلاع ‌رسانی پلیس فتا، سرهنگ مهدی قاسمی با اشاره به اینکه یکی از شیوه های کلاهبرداری در فضای مجازی دسترسی غیر مجاز به حساب کاربران است، گفت: دسترسی به کدهای فعال سازی اکانت کاربران، ساده‌ترین روشی است که کلاهبرداران می‌توانند از طریق آن به اهداف مجرمانه خود برسند.
وی افزود: کلاهبرداران با شماره‌ تلفن شهروندان در شبکه‌های اجتماعی ثبت‌نام کرده و کد پیامک شده جهت تأیید هویت را نیز با ترفندهای گوناگون از قربانی دریافت می کنند و پس از فعال‌سازی شماره قربانی در شبکه‌های اجتماعی، اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.
سرهنگ قاسمی بیان کرد: اغلب موارد مجرمان سایبری پس از دسترسی غیرمجاز به اکانت شبکه‌های اجتماعی شهروندان، با ارسال پیامی به دنبال کننده‌ها، از آن‌ها درخواست مبلغی پول به عنوان قرض را دارند و یا اینکه با دسترسی به اطلاعات دیگر مانند عکس، فیلم و ... اقدام به تهدید، اخاذی و هتک حرمت و حیثیت افراد می‌کنند.

photo hoshdar polic
این مقام انتظامی برای جلوگیری از هر گونه کلاهبرداری از کاربران شبکه‌های اجتماعی گفت: به هیچ عنوان گوشی همراه و کد فعال‌سازی اکانت شبکه‌های اجتماعی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید؛ چرا که افراد سودجو با دسترسی به گوشی و اطلاعات شما در کمترین زمان ممکن می‌توانند به هدف مجرمانه خود برسند.
این مقام مسئول به کاربران توصیه کرد: اگر پیامی مبنی بر دریافت کمک مالی از سوی دوستان و آشنایان خود از طریق شبکه‌های اجتماعی دریافت کردید، قبل از هر گونه واریز وجهی از اصالت هویت فرستنده پیام با برقراری تماس تلفنی، اطمینان حاصل ‌کنید.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر یادآور شد: هموطنان می‌توانند‌ آخرین آموزش‌های لازم و هشدارهای سایبری را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir دریافت کنند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق لینک مرکز فوریت‌های سایبری با ما درمیان بگذارند.

استان بوشهر

Template Design:Dima Group