يكشنبه 28 مرداد 1397 | Sunday 19 August 2018

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: سالانه افزون بر ۹۰۰ هزار تن سبزی و صیفی‌جات در استان بوشهر تولید می‌شود که زمینه مطلوبی برای صادرات آن به کشورهای همسایه فراهم کرده است.

به گزارش دیارجنوب به نقل از خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد تقی منوچهری صبح امروز در نشست بررسی همکاری اقتصادی استان بوشهر با کشور قطر با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: خرما یکی از ظرفیت‌های تولیدی این استان است که 14 درصد خرمای کشور در استان بوشهر تولید می‌شود.

وی، از تولید سالانه بیش از 160 هزار تن خرما در استان خبر داد و بیان کرد: این میزان تولید هر سال حدود 10 هزار تن در نوسان است که عمده رقم آن گونه کبکاب است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به صادرات خرمای استان بوشهر خاطرنشان کرد: سالانه بین 25 هزار تا 30 هزار تن خرمای استان بوشهر صادر می‌شود که مشتریان بسیاری در کشورهای مختلف دارد.

منوچهری، با اشاره به وجود صنایع فرآوری محصولات کشاورزی استان بوشهر افزود: ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی 32 هزار تن انواع محصولات کشاورزی است که در 37 واحد فرآوری استان بوشهر وجود دارد.

وی، از تولید 900 هزار تن محصول صیفی‌جات و سبزی‌جات در استان خبر داد و گفت: سالانه افزون بر 900 هزار تن سبزی و صیفی‌جات در استان بوشهر تولید می‌شود که زمینه مطلوبی برای صادرات آن به کشورهای همسایه از جمله قطر فراهم کرده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه برداشت محصول صیفی‌جات خارج از فصل از آبان آغاز می‌شود و تا اردیبهشت سال بعد ادامه دارد افزود: گوجه فرنگی، کدو، بادمجان، هندوانه، طالبی، خربزه و انواع سبزی‌جات از محصولات خارج از فصل استان بوشهر است که به کشورهای مختلف صادر می‌شود.

منوچهری از کیفی بودن محصولات کشاورزی استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در تولید محصولات کشاورزی، نظارت مستمر در زمینه سلامت محصول مورد توجه قرار دارد.

نوشتن دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری دیار جنوب در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

استان بوشهر

Template Design:Dima Group