سه شنبه 1 خرداد 1397 | Tuesday 22 May 2018

حجم برداشت ریواس در نیشابور از هزار و 100 تن در سالهای قبل، به سبب خشکسالی ،امسال به 850 تن کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت:300 بهره بردار در پنج هزار هکتار اراضی زیر تولید 850 تن ریواس در نیشابورکشت ریواس در این شهرستان فعالیت دارند.

محمدعلی فرهمند راد افزود: حدود 10 تن ریواس درسال کارگاههای نیشابور آبگیری و تبدیل به شربت ریواس می شود.

زمان پرورش ریواس 10 روز پیش از عید نوروز تا اواخر خرداد ماه است.

عمده محصول ریواس نیشابور در دامنه کوههای گرینه، خرو، درود و میرآباد به دست می اید.

ریواس دارای ویتامینهای A و C فراوان و املاح معدنی زیاد نظیر پتاسیم‌ و کلسیم است. همچنین دارای فیبر فراوان و در مقابل کمترین میزان چربی است.

همچنین ریواس برای تقویت معده و کبد مفید است. این گیاه دارای اسیدهای آلی از جمله اسیدمالیک می باشد و به دلیل اینکه آوندهای آن از آب فراوان تشکیل شده برای رفع عطش نیز مناسب بوده و در هضم غذا مفید است. در طب سنتی برای دفع بعضی از باکتریهای مضر استفاده می شود.

خوردن ریواس برای بیماران تبدار و بی‌اشتها نیز مفید است. صفرا و دل به هم خوردگی را رفع می‌ کند و برای حصبه و اسهال گرم صفراوی مفید است.

نوشتن دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری دیار جنوب در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

استان بوشهر

Template Design:Dima Group